Нашата детска анимация

 

Всеизвестно е, че при избора на място за почивка важна роля играят условията и забавленията за деца, които предлага хотела. Не е тайна, че ,,щастливи деца означава щастливи родители”. Затова отделяме специално внимание на най-малките гости, като се стараем да изкарат една безгрижна, весела и незабравима ваканция.


Според възрастта на децата варират техните интереси и начина на забавление. Разбира се ние се съобразяваме с това и сме обособили три групи за детска анимация, а именно Мини, Кидс и Тийнейджъри.


Програмите за нашата Мини група включват много приложни занимания: оцветяване, апликиране, моделиране, рисуване върху лице, развлекателни игри, различни тематични дни като пиратски, индиански и други.


При Кидс групата сме наблегнали повече на спорта, индивидуалните и групови игри, които спомагат за по-активното и разнообразно прекарване на ваканцията на децата, като същевременно взимат участие и в тематични мероприятия като карнавал, олимпиада и т.н.


В програмите си за Тийнейджъри освен спорт и игри даваме повече свобода на техните индивидуални желания и интереси. Помагаме им да открият нови приятели, с които да прекарат незабравими мигове.


Нашата вечерна детска анимация включва детско видео, детска дискотека и детски шоу програми със специалното участие на децата от хотелския комплекс, организирани и направлявани от анимационния екип.