За нас

 

Ние, Дрийм Тийм Ентъртеймънт, имаме повече от петнадесет годишен опит в областта на туристическата анимация и забавленията, натрупан в страни като България, Турция, Гърция и Тунис, известни с традициите си и доброто обслужване в туризма.


Създадохме нашата фирма с намерението да предлагаме модерна и професионална анимация, съобразена с условията и желанията на всеки наш клиент и непрекъснато приспособяваща се към новите туристически тенденции.


Дългогодишната ни и ползотворна работа с международни хотели и вериги ни дава самочувствието и увереността на знаещи и можещи професионалисти, които познават изискванията на съвременния турист и знаят как да задоволят неговите потребности.


Дейността ни включва създаването на анимационни екипи и изготвянето на детски, дневни и вечерни развлекателни програми.Ние старателно подбираме млади, енергични и талантливи хора, обучаваме ги и им предаваме всичките си знания и умения от натрупания си опит, като ги превръщаме в истински професионалисти.


Нашата работа не приключва до тук, ние следим за мотивацията и резултатната работа на нашите служители, както и за цялостното изпълнение на поетите от нас ангажименти.


Добрите условия на труд, които осигуряваме на нашите аниматори, прекрасната атмосферата в която работят и личното ни отношение към тях, им позволяват да дават винаги най-доброто от себе си и да изпълняват отлично служебните си задължения.