Ние Ви предлагаме

 

Един цялостен анимационен продукт който включва:

- изготвена от нас дневна, детска и вечерна програма, съобразена изцяло с Вашите изисквания, стандарти и условия, с които разполагате;
- специално подбран, обучен и мотивиран анимационен екип;
- постоянен контрол върху професионалното изпълнение на поетия от нас ангажимент.


Ако вече имате анимационен екип във Вашия хотел, но желаете той да бъде обучен, за да предлага една съвременна и качествена анимация или се нуждаете от дневна, детска или вечерна анимационна програма, разработена специално за Вас, съобразена с материалната Ви база, желанията Ви и потребностите на Вашите туристи, обърнете се към нас.


В случай, че на аниматорите, които се грижат за доброто настроение на Вашите гости им липсва единствено завладяваща и неповторима шоу програма или се нуждаят само от идея за такава, костюми или декори, ние можем да Ви помогнем.


Ще Ви сътрудничим и ако изпитвате нужда от консултация, свързана с това какво можете да направите за организирането на свободното време и развлечението на Вашите гости, или как да разнообразите техния престой при Вас.


Също така можем да Ви предложим организиране на фирмени тиймбилдинги, подготовка и реализация на тематични вечерни партита със зрелищни атракции на територията на Вашия хотелски комплекс.