Нашата дневна анимация

 

Дневната анимация е една от най-важните дейности в хотелите и ваканционните селища за поддържане на доброто настроение, динамичното ежедневие и социалните контакти на техните туристи. Затова в зависимост от предоставените ни от Вас условия, ние предлагаме различни спортни активитети и богато разнообразие от индивидуални и колективни игри.


Голяма част от спортовете като волейбол, футбол, водна топка и други, които включват нашите програми, по принцип изискват добри физически възможности, но начина по който ние ги провеждаме ги превръща в подходящи както за добре тренирани хора, така и за такива, които желаят просто да се позабавляват. Други активитети като стрелба с пушка или лък, спомагат за развитието на концентрацията и укрепване духа на човека.


Уелнес и фитнес програмата ни като аеробика, водна гимнастика, стречинг и други, поддържат здравето, тонуса и добрия външен вид на туристите. Тя е предназначена както за гости, практикуващи редовно тези видове спорт, така и за такива, които са решили да опитат нещо ново и различно.


Богатият набор от индивидуални и групови игри като дартс, шафълборд, коктейлни игри, игри в басейна и други, които предлагаме, дават възможност на всички туристи да вземат участие в тях и да се забавляват, независимо от тяхната възраст и националност. Подходящи са дори за хора с наднормено тегло и инвалиди.